Monday, May 23, 2011

Wordless Monday ;)

Assalamualaikum ;;)



Tak adalah wordless sangat. Ade words jugak neh. Nanti asek wat entry wordless je ade pulak yang blacklist aku karang Anyway, gamba dalam entry di baruuuu je berlaku weekend ni semalam. Cuti2 Malaysia kah? Apepon, ianya tarikh keramat pada Khair Rayyan kerana pertama kali terjun kolam. Excited kah dia? At first, agak kaku dan blur blur. Tapi lama2 seronok uols. Err papanya pula yang lebih2 seronok actually




Hah ce kome zoon muka si kecik tu! SGT EXCITED di situ. Mandi sampai sejuk2 menggeletar. Lepas mandi peluk dia lama2. Bagi warm. Risau plak dia selsema batuk ke apa kan. Tapi alhamdulillah, as of this morning, takde pon selsema & batuk ;;)


OKlah thats all lah ek. So many works to do ni. Adios!!

Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

4 comments:

  1. yg pelampung tu yg membuatkan suasana yg ceria tuh! Rayyan swimming!! yeayyy..sumpah comel gila! hehe..mesti muka dia pelik,tapi suka..hehe.. :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha