Sunday, June 19, 2011

Aku tak ada entry sempena father's day....

Nak emo emo sikit bleh tak? Sementara orang lain dok berhappy-happyan sambut father's day bagai. I want to emo. Eh?? HUHU


@ Ayah saya sudah meninggal dunia sewaktu saya berusia 5 tahun T____T

@ Ayah mertua saya pula meninggal 18 hari setelah saya bergelar menantunya. Tragis sangat. Baru nak merasa kasih sayang seorang bapa. Arwah Pa yang aku kenali sangat baik T____T


Maka, mari sedekahkan Al Fatihah untuk kedua2 mereka. Bukan sempena Father's day je aku sedekahkan Al Fatihah. Malah, dalam setiap doa aku. Semoga mereka tenang di alam yang satu lagi. Semoga doa aku membawa pergi doa kecil atau dosa besar sepanjang kehidupan mereka. Aminnn


Dan aku mendoakan agar Emak dan Ma sentiasa sihat, bahagia, dan dipanjangkan umur olehNya. Moga Allah mendengar doa aku.

Jadi, aku memang tak ada hati lah sangat nak sambut father's bagai ni. LAGI SEBAK adalah bila orang dok wish wish kat bapak dorang kan? Aku pulak, hanya wish bagi pihak Khair Rayyan je. Nanti bila sayang da pandai cakap, mama ajar wish happy papa's day ok darling. Nanti mama ajar Khair Rayyan buat wishes card for papa ;;)



Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

  1. jgnlah emo sis..dee pun dah kehilangan ayah angkat, ayah kandung and ayah mertua..tp kita just ucap generally lah kan..:)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha