Tuesday, June 14, 2011

Berbuka puasa DAY #1

Assalamualaikum ;;)

Cewah mengupdate berbuka pose mengalahkan macam berpuasa di bulan Ramadhan yg mulia. Padahal berbuka puasa sempena nak ganti puasa DAY 1. HUHU. Abes la kantoi satu dunia kan mak baru hegeh2 nak ganti pose ;))

Bukan apa, walaupon aku pregnant masa bulan Ramadhan yg lepas, tapi ada jugak lobangnya. 4 hari noks. 2 hari sebab demam panas. 2 hari lagi sebab cirbir dan doktor paksa bukak puasa depan dia jugak. Takot bahaya pd baby katanya kalo cirbir banyak kali. So nak tak nak, kena makan, so membukalah pose depan doktor dalam klinik dgn air garam ;)) Tak best langsung kena bukak pose dengan air garam ;)) Last skali, bila balek umah aku masak spageti tak silap. Dah alang2 tak pose kan ;))

Jadi sempena nak berbuka DAY 1 semalam, aku order Domino Pizza je. MK pon setuju je sebab dia pon dah lama tak makan pizza (mak nak suh dia bayar sebenarnya tu pasal dia kena setuju ;)) ). Ceh padahal MK bukan pose pon kan nak tanya dia bagai. Saje je. I isteri mithali :">


Perghhh gila kentang tak? Banyak ke untuk 2 orang? Macam banyak tapi sebab berbuka sambil tengok #noraelena so tetiba abes licin ;)) Breadstick je tak sempat abes sebab nak kejar solat Maghrib.

Sekian saja entry ringan ringan dari saya. Oh, hari Khamis nanti PUASA DAY 2. Fighting!!! :D


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

7 comments:

  1. eh..eh..eh...cibuk mtk nga aku nk yg 2 kping pizza nyer code, skali order yg lain gak,hahahaha.....dapat kupon free x?hehehehe

    ReplyDelete
  2. eh..eh..eh...cibuk mtk nga aku nk yg 2 kping pizza nyer code, skali order yg lain gak,hahahaha.....dapat kupon free x?hehehehe

    ReplyDelete
  3. eh..eh..eh...cibuk mtk nga aku nk yg 2 kping pizza nyer code, skali order yg lain gak,hahahaha.....dapat kupon free x?hehehehe

    ReplyDelete
  4. eh..eh..eh...cibuk mtk nga aku nk yg 2 kping pizza nyer code, skali order yg lain gak,hahahaha.....dapat kupon free x?hehehehe

    ReplyDelete
  5. waaa i xstart lg pose..2 hari tnggl

    ReplyDelete
  6. ciare, kalau nak coupon leh pergi website retailmenot.. ;)

    http://www.retailmenot.com/view/dominos.com.my

    ReplyDelete
  7. i x pernah try domino..asal pizza, mesti piza hut..domino best ey??

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha