Friday, June 24, 2011

Besok last day tau =D

Assalamualaikum and a very good morning :D


Ceria nampak semua arini? Good ;;) Namun aku berasa tak selesa lah. Macam sakit gigi jek. Ayokkk. Janganlah sakit gigi... Kang punah plan weekends ku :-s


Oh, sapa2 yang belom join CONTEST INI sila-silalah cepat join ya. Jika anda rasa anda ada anak berumur 3 tahun dan ke bawah, JADI ANDA LAYAK ;;) Wuah mula2 macam tak ada sambutan jek contest ni. Aku pon tak beriya pon mempromosikan contest ni. Kalo ada join, ada lah. Kalo tak ada, tak adalah. Hihi. Namun, tak sangka last2 minit ek uols suka anta penyertaan :) Sedar tak sedar, dah 30 lebih peserta dah. Hihi malu pulak teman...




Datelinenye adalah besok ye. Tak kisah la kul bape pon. Em tapi kalo sape anta Ahad pon aku terima je kot. Malas nak strict sangat kali ni. Tapi hantar sebelum Isnin 27/6 la pendek kate ek. Haaa siap extend penyertaan lagi. Sila lah join ya =)


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

3 comments:

  1. Sbb kalau join awal2 rase lama sangat nak tunggu dateline dia... ehheee...

    ReplyDelete
  2. nak join tapi akak tak de gambar yg cun2 ar.. tak pela akak tumpang hepi tengok ramai yg join contest nie..

    ReplyDelete
  3. AS SALAM...MINTAX MAAF SESANGAT...TAPI TERIMA KASIH SESANGAT SEBB LNJUTKAN TARIKH....N3 DA BUAT PIC PLAK XDAK..LAST MINIT SNAP....HEHEHEHE

    http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/06/contest-by-ciare-baha-priceless-moment.html

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha