Tuesday, June 28, 2011

Cute and awesome blog contest

Assalamualaikum ;))

Saya telah ditagged oleh MamaRania untuk mengejoin contest anjuran EnQay :) Tajuk contestnya Cute and Awesome Blog Contest. Wuahh macamlahh awesome and cute sangat ek blog ni ;)) Dah taraf blog mak mak makcik makcik je pon. Dah le penuh gamba anak. Wuuwuu. So harap EnQay akan lembut hati nak bagi I menang pas tengok aksi2 Khair Rayyan dalam blog ni. Motip mama mempergunakan anak? ;)) Ingat anak ko taraf anak Katie Holmes yg super duper kawaii tu ke? . . . . . Isk terbebel pulak :D




So, aku nak tag 2 orang kawan sebelum mengakhiri entry ini. Sapekah yang bertuah? Jeng jeng jeng.........
Fahreen & Jue
 
Dateline 31 July tau uols ^__^


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

  1. alolo.. terharunya blog daku dipilih.. tp cam malu je nak join sbb blog tak cute .. :(

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha