Monday, June 20, 2011

Hackers 'anonymous' tu sape ek?

Lupa ek nak update pasal hackers yang menggodam laman web kerajaan last week? Patutnya, aku yang berada di line IT ni perlu la update pasal hal ni. Tapi......#AAK? ;)) As long as website yang weols develop tak terlibat dalam konspirasi ni, FINE. So tak perlu amek pot sangat kot. Plus, kami ada pendapat kami sendiri pasal hal yang tiba2 menjadi havoc ni. But, we just keep it to ourselves lah ye. Peace yooo ;))


Ingat kat luor tu je ade hackers? Dalam umah I pon ada noks ;)) Pantang aku tinggal laptop yang sedang ON kejap, budak kecik ni pon datang lah. Merangkak sikit demi sikit sampai lah ke destinasi yang diidamkan.. Lalu, menghack FB mama ;)) ~ 'Wuaaa bestnyaaa FB ni... nak buat satu account jugak lah'



~ 'Kena create cepat2 la account FB sebelum mama nampak! yah yah yahhh'


'Alamakkkk kantoi laaaa. Mama nampakkkk. HUHU... Mamaaaa i'm sorry....'

;))

Haih...ade ade je kamu ni Khair Rayyan. Kelaka okeh masa kantoi dgn mama :D


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

5 comments:

  1. sempat plak tu amik gambo die terkujat hehe mama dok jd paparazzi la neh

    ReplyDelete
  2. comelnyee pp rayyan dari tepi.

    arghh gerammm

    ReplyDelete
  3. hackers comel tu leh cabut huruf2 kat keyboard tu..awas..hehehe..

    ReplyDelete
  4. like..like..like..comeynya terkantoi..hahahaha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha