Thursday, June 9, 2011

maksud aigooooo tu ape?

Assalamualaikum ;;)

Merujuk ENTRI INI ya ;;)

Ramai bertanya apejadahnya maksud sebenar aigooo tu ;)) Alaaa uols ni...... uols tak layan cite korea keee? Aku tak adalah die-hard-fan sangat cerita korean ni. Tapi, jika ada dramas or pilem dia yang best, aku kompom bleh tengok ulangtayang 13 hari 13 malam. Haaa. Drama terakhir aku tengok abes adalah cite Oh Hani tu. Cite Mary Me Mary Me masih pending few episodes sebab tak ada masa nak tengok.

Jadi siapa nak tau aigooo tu apa? Sila la tengok cerita korea. HIHI. Alaa dia bukan perkataan yang bermakna. Ianya hanya sebuah nada expression yang mengikut situasi... Kalo orang melayu cakap alaaaaa, ish ish ish etc. Haa lebeh kurang gitu lah ye.

Aigooo ;))


p/s: Masih belom ramai join my contest.
Bagus jugak kalo tak ramai bleh bg adiah kat semua peserta ;;)


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

3 comments:

  1. hehehe sama la kite hantu cete korea.. jue penuh dua laci DVD korea..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha