Monday, June 13, 2011

Muat lagi baju size newborn ;)

Believe it OR not? Khair Rayyan masih muat pakai baju saiz newborn. Fuhh ;)) Aku pon tak tahu nak masukkan dia ni kategori mana. Kejap macam tembam. Tapi bila tgk berat tak sampai 7kg. Budak lain yang dekat 8kg pon comel jek. Motip anak mama? ;))


Bagus jugak muat lagi baju newborn sebab bleh pakai lama sket. Tak ada lah mama papa kelam kabut asik nak pegi kedai sebab baju anak dah tak muat. Hihi. So far, baru ada 2 pasang je baju newborn yg tak pakai. Itu pon sebab butang baju yang atas skali macam dah nak mencekik leher dia. Bajunya tak ada lah sendat mana pon. Menten fit anak mama ;)) Tapi ada lagi 2 romper tak boleh pakai jugak sebab kat lehernya tak ada butang. So bila kepala nak masuk macam ketat. Bila ketat mula lah Khair Rayyan menjerit2 ;))


Oh merujuk gambar di atas, he's actually doing something. Meh aku zoom kan ;;)

.

.



.




.





.







.



Scroll lagi jangan malu malu ;))


.


.



.


.
.
.
.



.


Haa ce ko tengok betul2 apa dia tengah buat?? Tengah menggaru noks ;)) Kelako ah anak mama ni. Buat mama tergelak besar je. Ala rugi tak rakam video tapi garuan dia memang kelako. Sebab dengan sepenuh hati dia menggaru. Sampai tak peduli pon orang gelakkan dia ;))

;))

;))

Haih anak oh anak :x


p/s: Ini scheduled entry. I'm superduper busy :-S

Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

7 comments:

  1. Yuhuu..comel lah tengah menggaru tuh...comel kan.....

    Uikksss..cadar ikea :)

    ReplyDelete
  2. comelnyeeeeeeeeeee rayyan garu bontotttt hahahahah nak gelak

    -omma dd-

    ReplyDelete
  3. sama cam baju rayyan hehehe dah la nama sama

    ReplyDelete
  4. olololo....muat lg bj newborn...bgs...jimat duit mama..

    ReplyDelete
  5. alah.. cutting baju kan agak besar
    cha pun byk lagi baju 6-12 dia bleh pakai lagi
    cuma bila dah masuk 14 bulan ni baru macam nampak tak senonoh kalau pakai
    perut buncit katakan..
    tersembul perut
    tapi alhamdullilah.. Cha byk org abgi dia baju.. jimat la skit. beli baju jalan je
    baju basahan byk org taja (:

    ReplyDelete
  6. ciare, nanti aku mintak Imani garukan dia eh..eh gatainye akuu muahaha.

    nak tanya, baju ni kan, kalau baby pakai, tak gatal2 ke ek? sebab aku tengok benang die belah dalam tu mcm gatal je bile dipakai..Imani pon ade baju ni, orang bagi, tapi aku x penah bagi die pakai lagi sbb jahitan benang yg ala2 sulam(sulam ke??)tu nampak mcm boleh buatkan kulit gatal..kalau rayyan ok, esok aku pakaikan anak aku hikhik..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha