Monday, June 27, 2011

Penuh Amarah!

Entry ringan2 ajelah. Sebab otak berat arini. Berat sebab sibuk bercoding. Then tak berapa stabil sbb puasa maka Mak lapa ;)) Hihihi. Kalo puasa tak sebut lapar tak boleh ke? HUHU


So time lunch ni tak tahu nak buat ape (selain baca forum ;)) ) meh Mak up satu entry. Hihi. Ni kejadian awal2 si kecik ni nak merangkak aritu. About 2 weeks ago kot. Now dia dah bleh merangkak. Cuma macam gaya ikan lumba2. Kejap di atas, kejap di bawah. Hehe ;)) Yang penting semakin laju. Dan menakutkan aku. So far tak ada terhantuk kepala kat mana2. Ate, takkan nak pasang toto satu rumah kan? Haih nampaknye kena beli playpen yg beso tu lah. Yang mak bapak pon bleh masuk tu. About RM400 ke atas kot harganya. Wuahh duit macam air je :-s


maju ke depan

Tetiba terlentang dan mendatangkan amarah kpd empunya diri ;))

Kemudiannya berguling2 pulak sebab takmau tersembam muka ke toto :P

_______________________ TAMAT ________________________


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

3 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha