Friday, June 17, 2011

Program hari minggu...


Wuah seronot tengok orang lain dah merancang program hari minggu mereka. Aku macam biasa. Ada program jugak. Tapi slalunya program aku lari. Jenuh nak kejor ;))

Weekend ni jalan dekat2 aje. Sebab bulan July nanti akan berjalan jauh 2x. Adeh.. Penatt penattt. Nak book flight mcm over~mahal lah pulak. So naik jela kereta dan redha sbb penat ye. Huhu.

Sabtu . . . . . at home only. Ginilah orang yg suami dia keje on Saturday. Tapi kalo boring sangat aku pegi je umah Mummy Haziq dan menonton wayang Industan sama2. Die-hard-fan cite industan katakan ;))

Ahad . . . . g swimming pool je kot. Tapi team suami2 mesti nak buat BBQ punya. Tak pe, mommies follow je. We all jaga anak. Dorang bako. We all makan. Gemuks la Mama Khair Rayyan ;))

Oh lupa jugak, nanti nak bake Red Velvet Cake. Hopefully jadi lah ye. Hihiii


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

3 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha