Tuesday, June 28, 2011

Puteri 7ujuh, I ♥ U

Last week, kami ada mini reunion. Hari Rabu ke Khamis ek, lupa ingatan plak ;)) Rabu ek wahai Geng Puteri Tujuh sekalian? Huhu. Hmm, aku suke bebeno kalo ada reunion Puteri Tujuh. Jumpa kejap pon jadilah. Worth it sangat. Sayang uols ♥


Tempat perjumpaan adalah cafe (ke foodcourt ;)) ) presint 11. Wuahh macam hotel lah cafe tu. Grand semacam. Takot aku nak masok. MK banyak kali tanya aku betul ke tidak. Dia riso termasuk pejabat kerajaan ape tah :D Tapi aku yakin itulah tempatnya sebab dd penah letak kat belog. Oh, lupa. Dd awal2 dah cite pasal perjumpaan kami kat blog. Hoho. Anyway, arini besday Omma Dd, happy besday omma ^__^


Omma dd & Auntie Hana & Khair Rayyan

Auntie Ja & Kakak Ciare (tetiba aku jadi kakak jangan jeles :P)

MK's. Kureng la rasa dia.

Mine. Sedap tapi mangkuk kecik bahan2nya banyak dan tumpah2. Biar la mangkuk beso pastu kuah banyak. Huhu

Perjumpaan kejap yang best. Tapi lagi best kalo 3 puteri bernama Biku,Ateh&Lina join. Hmm. Tak apalah, masing2 ada komitmen peribadi & kerjaya masing2 kan. It's ok ;;)



Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

4 comments:

  1. udah dekat ngan umah den kat P11 tu...eh silap..umah kakak den :P

    ReplyDelete
  2. lambatnyewrrr update ;p

    rayyan dah besar 1 inci dah masa ko taip ni ;p

    ReplyDelete
  3. reunion sesame blogger..hehe..
    geng puteri tujuh ye?

    ReplyDelete
  4. -wani-

    eh ni bukan reunion blogger tau. ni geng ketat peluk cium masa belajar dulu.. masa kat upm..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha