Monday, June 20, 2011

Rayyan's 1st teeth

Assalamualaikum ;;)


Wuahh, my last Saturday yang agak mendatar bertukar menjadi pasa malam. Kecoh sebentar! ;)) Mulanya agak mendatar sebab tak dapat buat red velvet cake. Tak jumpa la apple vinegar. Haih. Jenuh mak pegi macam2 kedai menjual barang2 kek dan jugak Hypermarket Giant. Tapi takde. So terus downnn sangat Sabtu tersebut :(


Tapi tetiba, aku tersentak sebab rasa lain macam jek masa budak tecik ni minum susu. SAH!! Dah ada gigi noks. Tapi giginya sangaattttttt tiny. Bila pegang pon, rasa lembuttt comei2 jek ;))




Satu gigih dah tumbuh, satu lagi tu macam dah nampak putih2 kan? Haaa Ahadnye semalam, dua2 dah naik tau gigi2 tersebut. Pantas ;)) Alhamdulillah so far takde demam la dalam 2,3 hari ni. So maybe yang dia demam last week tu ada 2 sebab. Pertama, gigi nak tumbuh. Kedua, nak merangkak.


Yes, Khair Rayyan sudah merangkak jugak! :D Tapi dia suka buat aksi merangkak sambil bergoyang2 ke depan ke belakang. Kadang2 berjaya merangkak ke depan, kadang2 tersembam muka pastu sengih2 ;))


Note: Weight on 7 months: 6.7kg


Ok lah. That's all dude. Sesungguhnya I had a great weekend ;;)


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

  1. bersedia lah utk merasakan gigitan keramat rayyan lepas ni yer ouchhh

    ReplyDelete
  2. caiyok rayyan...seronok kan tgk fasa-fasa anak membesar ni..mak-mak yg excitedv kan..:)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha