Thursday, June 30, 2011

Sorry ek korang....

Salam Khamis. Yeah! Besok Jumaat!! Eceh ;;) Tak sabar nak tunggu weekends sebab ada cuti cuti Teluk Intan. Haaa sapa blogger kat TI meh kabo. Hihi... ;))


Anyway entry ini adalah entry memohon maap KHAS BUAT COMMENTORS blog ni. Sebab dalam sebulan dua ni, aku langsunggggg tak balas komen uols. Uiihhh buruknye perangai mak nokssss. So pada siapa yang soalannya tak berbalas dalam ruangan komen mintak ampun ek. Walopon komen biasanya di bawah 20 atau kadang2 tak sampai 10 komen aje namun tetap rasa bersalah. Hukhuk...


Bukan eksyen ek uols, mak cuma busy. Kat opis pon cuma baca komen and terus approve/reject itu aje (bila ada masa la. well takde hall sebab aku connected internet tiap masa and semua komen ade notification ke email). Pada yang kena reject, mintak maaf jugak ek. Yang penting aku baca semua komen uols. Cuma nak balas tu susah sket. Kat umah pon tak bukak laptop dah. Thru iPhone kecik cenonet tu haruslah lg malas nak balas2 komen bagaiii kan? Takat buat draft entry bleh la. Senang. Sambil baring2 nyusukan anak bleh buat draft entry ;))


So start from today onwards, saya cuba membalas komen yang berbentuk pertanyaan saja (tapi tak janji) tau. Kalo terlebih seru, InsyaAllah bleh reply semua komen :D Wahh ciare berlagak diva lahhh!! Bukan la noks, diva apejadahnya?? Huhu. Tak ada kena mengena langsung dengan diva okeh. Huhu.


Kpd peserta contest yang baru tamat tarikh tu, hope uols semua bersabar ya. PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 15 JULY. INSYAALLAH ;;)



Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha