Sunday, June 12, 2011

SUNnyDAY

Salam semua ;;)

Arini bagi I buat entry membebel jela ek. Da lama kott tak buat entry membebel tanpa motif (macam la entry biasa ada motif kan? Plis lah ;)) )


#. Ok masa aku taip ni hari Sabtu sebenarnya. Tapi aku nak publish besok iaitu Ahad. Sebab apa? Sebab esok insyaAllah takkan menghadap laptop buat entry. Maybe just online kejap2 itu pon utk check email dari customers AlaAnggunButik je. Motip gtau sini? As I said, entry ni takda motip ;)) Tension tak uols baca? :D


#. Aku tengah layan cite Hindustan ni. Erm, did I mention yang aku ni die-hard-fan cite industan before? Kalau tak penah kabo, now you know. Oh malunyee


#. Since Khair Rayyan mula makan solid food, aku tak penah basuhkan berak dia. Nak kata aku ni penggeli sangat, tak jugak. Tapi saje nak pass job kat Papanye. Dia pon rela je buat keje2 ni. Macam expert kekdahnya So tadi 1st time anak beyak masa MK keje. Slalunya budak ni beyak waktu pas MK balek keje. Ataupon subuh2. Nak tak nak aku kena basuh jugak lah kan. Takkan nak biar pempes dia kering sampai bapaknya balek karang?? Dan baunya...........adalah harummmmmmmm


#. Oh masa entry ni dipublishkan, weols tengah berpicnic (insyaAllah. Hopefully jadi la plan kami). Dengan siapa? Oh besok2 jelah I update k. Barulah kejutan namanya ;))


#. Alhamdulillah aku bersyukur sangat2 dengan rezeki AlaAnggunButik. Customers walaupon tak ribut macam onlineshop lain, tapi customers kami tak putus2. Ya Allah, kami bersyukur diatas rezekiMu ini. Thanks to all customers. Dan double thanks untuk repeat customers. Uols memang rocks ;;)


#. Weh Maharaja Lawak malam tadi gila kelakar kan?? Aku paling suka Jozan and Sepah Tapi idak la sampai tahap nak undi bagai. Tgk ML pon tumpang tv rumah orang yg ada ASTRO. Sian kami tak mampu nak beli ASTRO


#. Cukup lah takat tu nanti Mak update lagi yo. Chow!


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

  1. best2 maharaja lawak jumaat lepas huhu Jozan best giller

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha