Monday, June 6, 2011

Tak semenggah ;))

Adoi sekarang aku dah gila berforum pulak. Kat cari forum lah mana lagi. HUHU. Ni semua sebab #nenekkamsia lah ni. Terbaekkk :D Lepak lepak dekat thread mistik/hantu2 ni. Motip??? SOoooo not me ok! Tapi oleh kerana aku ada kenangan mistik dan ngeri2 bab hantu2 ni, thats why aku sibuk berkongsi pengalaman kat sana. Korg nak tau kisah mistik saya? Pegi la lawat cari porem tu. Muehehe. I tak nak copy and paste kat sini. Abes tak suci belog dengan kisah antu kang. Wuaaaaa :-S


Oh, berkaitan tajuk, actually gamba ni la tak berapa semenggah. MK @ Papa: Buat muka macam ape tah. Muka dia penat gila eh? Masa ni Khair Rayyan baru lepas discharge dan ni on the way balek Ganu. Muka dia penat macam dia yang jaga anak 24 jam kat hospital. Motip?? Padahal aku okkk yg jaga anak. Sakitnyaa badan dok kat hospital. Aduhh

Dan sebab duduk hospital jugak aku dapat demam urat tahu? Yelah, udah le sejuk ekon kat hospital. Selimut lak nipis. Tak akan aku nak mintak selimut extra kan? Ingat hotel ke?

Muka aku plak dalam gamba ni tembam gila. Motip?? Cewah nak motip2 plak. Akui ajelah keGEMUKan ko ciare woi!! Dan....muka Khair Rayyan pulak aksi begitu? hihi. Terus macam tahapa2 gambo ni.


Papa: Syg, papa tgk muka anak kita dalam gamba ni macam anak mat salleh la
Mama: Ish perasan okeyyy. Muka sapa lak dia ikot mcm mat salleh
Papa: Macam papa kecik2 dulu la...
Mama: Ooo dulu2 la ek, nape tak macam org puteh sampai besa? hehe
Papa: aigooo.... 
Mama: .....


Sentap! Laki aku dah pandai sebut aigoooo ok. Motip?? ;)) Mana taknya, bini asik sebut aigoooo lapanplohlapan kali sejam HAHA. Comel je papa sebut aigoooo :">

Eh kome tau ke aigoooo tu ape ;))

Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

5 comments:

  1. Comei je gambar sekeluarga nih...

    Btw,aigoo tuh ape..huhuhuhuhuhuhu :)

    ReplyDelete
  2. haha..lawak la!!aigooo tu mkne ape?

    ReplyDelete
  3. Omooooo~ Comel nye Rayyan buat muke cm tuh hehe.

    ciare, lepak ni ajor MK sebut Omooo plak.

    ReplyDelete
  4. hahah baru nk tnya..aigoo tu ape?

    ReplyDelete
  5. aigooo..

    u suke tengok cite korea gak ey?

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha