Friday, July 22, 2011

Bedroom (for boys) inspirations

Salam jumaat semua ;;)


Wuah wuah. Gigih ek aku men-google. Ahaksss ;)) Anyway, jom teruskan angan2. Now aku nak berangan pasal bilik anak bujang aku pulak. Cewah, konon la kan. Skali, buat bilek cantek2 untuk dia, dia nak berkepit bawah ketiak mama papa jugak HOW? Hihi. Layan jela ek...


SOURCE: GOOGLE IMAGES

agak2 Khair Rayyan suka tak deco mcm ni?


Yang ni best gak tp he's too small la utk blk yg mcm ni kot HAHA


Simple and nice. tp kalo bleh bawah katil taknak ada ruang sebab takot dia sorokkan baju kotor bawah katil yang macam mama slalu buat masa kecik HIHI

WUAAAA canteknyaaa. NAK NAK...!!

Dan aku rasa ni lah bilek paling seswai untuk kanak2 umur 2 tahun macam tu...hmm...

Ok pas bilek anak lelaki...pikir deco2 ruang mana plak ek? Tungguuuuu ;;) Untuk master bedroom nak google jugak tapi taknak letak sini. Hihi



Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

  1. suke design yg last..furniture die pon mcm sng dcari..LIKE!

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha