Friday, July 15, 2011

Contest Anak Senyum By Mamalurveirfan

Bismillahirahmanirrahim =)


Besok, genap 8 bulan anak saya tu. Wuah nervous pulak rasa tengok anak makin besar. Bukan nervous apa, nervous sebab sebagai ibu yang pertama kali melalui semua pengalaman ni, rasa macam meragui diri sendiri bila berhadapan dengan benda2 baru yang anak buat. Now dah merangkak laju. Masa dia mula merangkak aku lah mula risau. Segala knee pad taruk kat lutut. Kalo bleh nak letak helmet kat kepala dia supaya tak terhantuk kat mana2. Haaa kan ke over neves gitu ;))


KERJA IS DONE. Now tengah test gitu2 lah. So far yang I've tested semua ok. Alhamdulillah. Maka, nak join contest jap. HAHA. Sementelah ditagged oleh my fren Zam, so buat lah yek. Suka suka. Kalo tak masuk contest pon aku tetap akan upload gamba ni.


Puan penganjur adalah ~ Mama Irfan ;;) Sekali pandang ada iras2 Nora Danish youuuu hihi...

Sila klik banner di atas untuk pergi ke entry puan penganjur ;) Comel bukan anak beliau. Gigit nak? hihi

Dan ini lah gambar anak senyum saya. Senyum bukan main lebor lagi. Udah le pipi tu selambak (macam pipi mama HAHA) bertambah2 lebor ler jadinya. Caaayangggg dia.


Gambar ini bukan sessi penderaan ek hihi. Budak ni memang suka kacau mama dia lipat kain. Then cuba nak masuk dalam bakul kain. Last skali aku taruk dia dalam bakul. Bukan main seronok tau uols!! Hai lah.. Anak anak ;))
 
Nama anak: Muhammad Khair Rayyan bin MK. Umur: 8 bulan. Nama ibu: Ciare Baha


Dan saya mahu men-tag NANA & CIKLONGAN untuk turut serta dalam contest ini. GOODLUCK :D


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

3 comments:

  1. comel nye..geram..suka bau baby...membuatkan hati membuak2 nak cium dorg..

    ReplyDelete
  2. arghhhh comel gilerrrrrrrr rayannnn

    ciare, nape x tag aku ;p

    ReplyDelete
  3. salam.. mama irfan singgah tengok peserta... mama x leh copy pict rayyan la.. leh x p.m mama untuk mama publish entry skali ngan peserta lain? nurulhanis87@gmail.com

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha