Tuesday, July 19, 2011

Dinner!!

Oh ini bukan malam tadi punya dinner eak. Tapi last week punya dinner. Early-dinner la masa ni, hari pon terang lagi dalam gambo di bawah ni kan. Hehe. Minggu lepas memang teruk betul rasanya sebab langsung tak masak kat rumah (jimat gas ;)) ). Tiap hari bertenggek kat Mamak Hamid Nasi Kandaq tu. Huhu. Dah macam ada share pulak kat situ tetiba jadi pelanggan tetap.


ABC for me

Roti nan cheese & ayam tandoori for me jugak

Wuah selera besaq oo puan ciare. Well tangki besaq selera pon mau besaq jugak la. HAHA. Eh apesal aku speaking utara plak neh? Ehem ehem, baru balek dari utara la katakan. Huhu. Well, jika tak sempat nak tangkap gambo makanan MK. Dia makan lagi meriah noks. Nasi goreng ayam, sup sayur, kari sotong apetah lagi. Lapo bebeno kekdahnya. Tapi sekali makan jenuh la bayaq dalam RM2+ macam tu. Mampuihhh. Kalo 5 hari dah seratus lebih noks aku melabur kat mamak. Pembaziran sungguh la. So minggu ni turn makan kat umah pulak. Hehe.


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

  1. makan kat luar mmg pembelanjaan yang besar. 2 org makan dah seminggu punya brg basah
    makan kat umah mmg jimat
    sedikit lelah tp puas hati

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha