Saturday, July 2, 2011

Good morning sunshine =)

Wuah ni dah betul2 update from bed ni ;)) Eh no no no... I dah bangun and buat keje umah tau. Ni tengah tunggu laundry 1st round siap pastu ada 2 round lagi (pengsannnn Mak haha)




Good morning sunshine ;;) Bangun awal dia arini sebab yayak. Huhu. Now tengah nonton cite katun kat tv3 ni haaa. Aku tgkap gambo pon taknak toleh. Asyik sgt tgk cite katon. Ok lah ade byk keje nak buat ni. Bye!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

  1. wahhh..xberkelip mata dia...
    biasa la bila dah jadik ibu ni..semua keje kena ekspress

    ReplyDelete
  2. Tu la mmg kena express mcm jet pejuang. Kalo slow alamatnya terbengkalai lah ;p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha