Friday, July 29, 2011

....hari terakhir.....

....hari terakhir bekerja sebelum kita berjumpa di bulan baru Isnin nanti. Kepada semua Muslim yang menyinggah di blog ini saya ingin mengucapkan Selamat Berpuasa di bulan Ramadhan yang mulia ini nanti. Jangan lupa niat puasa OK? Nanti isnin jangan lupa sahur ok? Pada isteri2, bulan ini lah kita kutip pahala masak sedap2 waktu bersahur untuk keluarga (berbuka maybe tak sempat sebab balik kerja jalan jem kan). Apa lg ek nak pesan? Emm, oh ya, opkos lah menunaikan ibadat surat solat tarawih kan? Bagi orang beranak kecik macam kami ni, buat kat umah sudah la kot. Nanti ada rezeki bleh la pegi berjemaah ramai2 kat Masjid ;;)


Ok semua, hari isnin nanti jangan buat2 lupa TERmakan pulak masa kerja ok? Jgn sesedap rasa pegi tonggang air minum kat pantry opis tu. HAHA ;))


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

4 comments:

  1. selamat berpuasa utk ciare jugak.. masak sedap2 yer time sahur.. husband akak tak bangun sahur so tak perlu masak lah.. akak makan sorang2 jer huhu

    ReplyDelete
  2. jivebumz: selamat berpuasa jgk :) wuah husband xsahur ke? bestnya..MK lak wajib sahur..huhu

    BE: selamat berpuasa jgk BE :D

    zaza: selamat berpuasa to u and iman. Hehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha