Tuesday, July 19, 2011

Hat for baby boy ^___^

Crochet hat ke ni? Huhu sori tak tahu nama sebenar topi ni. Anyway, sape yang belom tahu, my sis kait sendiri tau topi ni. Harga sangat berpatutan. Berbaloi2. So sebagai tanda terima kasih pada makteh Khair Rayyan, saya nak mempromosikan topi2 beliau. Hehe. Sila kunjungi............




Cantek kan topi2 ni? Wuahhh aku memang suke bebeno. Eh, IF ANAK UOLS GEGIRL, bleh request tambah bunge tau. Harga kena add la sikit takkan nak free kan ;)) So far, Khair Rayyan pon memang suka bangat pakai topi. Ni berkat ngajo pakai dari dalam pantang ler ni ;;) Hehe. Tapi nak pakai kasut pulak susah. Dia macam geli2 kot ada benda kat kaki. Motip anak mama?


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

4 comments:

  1. hehe, tomeinye.. ada rezeki nnt BE nak lah.. (^_^)

    ReplyDelete
  2. shomel nye..meh cini kakak nak cium cikit..muaxxx

    ReplyDelete
  3. anak mama ajor dalam pantang dah pakai topi ni.. tapi bila da besar sket, x mo pakai plak..heran betui la.. gaya letak ja dekat kepala dia, dia dah ngamuk nak buang dah..aduhai...sal kasut plak dia mau pulak alhamdullillah... tapi kadang dia buang sendiri gak..huhu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha