Sunday, July 17, 2011

How's your weekend?? ;)

Assalamualaikum ;;) Not much story just, rambling omong kosong gitu bah. Sambil tampal mask kat muka ni dan tunggu kering, sempat kot wat 1 entry. Hehe

1. Sabtu semalam cuma keluar untuk topup stock AlaAnggunButik. Oleh kerana husband tak cuti so kena lah melabur RM 20 kat babysitter. Aku suka sangat babysitter si Julia tu hehe. Apepon mission mencari stok ada sedikit kekangan but it's ok. Kami akan terus berusaha!!
2. Sabtu malam ahad aku buat my 1st ever handmade meatball lalu membuat mee sup menggunakan meatball tersebut. Husband suka dan request utk buat lagi next time ;;)


Haaa itu dia. Amacam tempting x? ;)) Sambal kicap tu sangat kick pedasnya Hahahaha

3. Pas makan tengok transformers 3 downloaded version kat tv namun akhirnya tewas jugak tak sempat tengok ending. Ini adalah kali ke 6 aku cuba utk habiskan cerita ni namun gagal. Pasti tertidurrr jua ;))
4. Ahad adalah attended kenduri kahwin. Actually kenduri kawen adik kepada my bro in law. 1st time pegi kenduri pramugari kawen. Semua tetamu mostly pramugari/a yg cantik2 dan hensem2 belaka. Khair Rayyan pon habis kena gomol dengan awek cun and he likes it. Hahaha

Em tu jelah kot. Jom berehat sepuasnya. Tomorrow adalah working day yo. Jangan buat2 lupa pulak ;))


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

  1. :) kelantan kerja hari Ahad :) hari Sabtu pun kami tak kemana. Duduk rumah saje :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha