Wednesday, July 20, 2011

I can stand on my own la mama

(8 months progress)


On his 8 months dan 1 day, dia sudah mampu bangun sendiri dengan penuh keyakinan. Alhamdulillah ;;) Anyway ni cerita 3 days ago (Sunday) when we were at a wedding. A week ago, dia dah mula praktis berpaut sana sini untuk berdiri but a bit shaky lah. Alhamdulillah tak ada kejadian benjol sana sini (ehem ehem so far) 


papa kena pegang sbb takot jatuh atas lantai. kalo kat umah sendiri ade lapik tikar/toto xde risau sgt

Dan sekarang dia punya la excited weh. Bangun jer tido terus duduk dan mula nak berdiri sambil berpaut2 kan mak bapak dia yang sedang tergolek baring. So tak dapat la berdiri tegak sbb berpaut kan orang tengah baring kan? So nak bg dia puas hati, I bengkokkan lutut so that dia berpaut kat lutut bleh la berdiri tegak. Punya lah suka kul 6am tiap hari. Bila dapat berdiri mengekek-ngekek gelak. Seram pon ado HAHA. Tapi layankan jela. I anggap dia suka sebab berdiri dan bukan sebab nampak objek 'lain' ke apa kan. UUU TAKOT LAK :-s


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

3 comments:

  1. waaaa rayyan dh leh berdiri walaupun masih wobbly lg..hehe tomei sgt..

    ReplyDelete
  2. Syoknya tengok rayyan camtu..huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. cepat jalan rayyan ni nanti.
    cha dulu 8 bulan baru laju merangkak. dalam 10 bulan baru berpaut-paut
    setahun dah jalan
    entah2 rayyan nanti 10/11 bulan dah jalan dah

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha