Wednesday, July 6, 2011

Jom main helicopter rc =)

Assalamualaikum =)


Hari cuti jika tiada aktiviti, suami akan ajak weols jalan2 makan angin tengok pemandangan. Motip dia begitu suka pemandangan?? ;)) Idak lah pencinta alam sangat sebenarnya, namun dia ada hasrat terpendam. Iaitu, menerbangkan pesawat kesayangannya tu.


Tu dia helicopter remote control kegemaran suami saya. Haluss kecikk aje bila berterbangan di atas sana ;;) Aku diberi jawatan tetap untuk menangkap gambar heli beliau ketika beraksi ^__^


Wuah sangat hensem heli tersebut ;)) Name model heli ni t-rex something aku tak ingat. Ini heli ke-empat beliau. Heli hok ni aku tak pandai nak main sebab dia bleh wat aksi 3D. Kalo heli yang dia beli mula2 tu aku pandai main sebab dia basic punya.


Hoi hoi jangan sangkut atas pokok ye bang ;))


Ok dah landing dah. Jom balek ;;)


Tempat penerbangan ni kat putrajaya. Area presint 8 tapi bukan area presint 8. Paham tak? ;)) Ni berhampiran dengan pejabat Tun _____ . Haaa uols tau tak pejabat beliau di mana? Hehe... Tempatnya tersorok sket. Private and Confidential kot. OPS ;))


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

  1. dpt jd jurucamera pun jadik lah ye tak pn caire janji dia bw keluar.

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha