Monday, July 4, 2011

Kisah Hati

Di pagi isnin ni nak melayan mood kejap. Hehe.... Ni malay song tau. Jarang2 aku suka pada malay song. I suke industan songs. HAHA. Eh tak lah, aku suke je lagu apapon =) Tajuk lagu ni Kisah Hati nyanyian Alyah. Aku penah dengar dia nyanyi live dalam rancangan apetah. Sangat sedap suara dia. Lebih sedap dari nyanyian yang direkod. Apepon, selamat mendengar ;;)




Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu menyempurnakan aku
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir
Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir
Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya..


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha