Friday, July 29, 2011

Kisah malam jumaat

Assalamualaikum semua ;;) Apa kabo di pg jumaat yg mulia ni? Hopefully semuanya baik2 aje ye. Wuah lately aku sangat super duper busy. Blog agak diabaikan. Update mmg update tp update suam suam kuku je. Asal ado kan? Apepon, sangat bersyukur atas sambutan yg kami dapat di ALAANGGUNBUTIK. Terima kasih customers. Ramai woo silent readers mak yang transform jadi customer ALAANGGUNBUTIK. Sgt sporting la uols ;;)




Dan inilah, kisah malam jumaat kami. Papanye pon dah jadi tak khusyuk baca surah Yasin sbb anak dok mengacau. Hihi. Anak oh anak ;;)


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

  1. sgt comel..rayyan pun nak baca yasin juga.. (^_^)

    ReplyDelete
  2. noks...tajuk ala2 sensed gitu...kahkahkahkah...owh rayyan...meh ngaji ngan yaya meh

    ReplyDelete
  3. Rayyan pun nak belajar baca Yasin yer..

    ReplyDelete
  4. BE: tu la..nak baca jgk sambil meramas kertas yasin :P

    ciklongan: hahaha mana ade senset..xbleh xbleh HAHA

    zana: agaknye lar tu :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha