Thursday, July 21, 2011

Lisa, ko tak percaya rayyan suka munggah barang kan? Nah buktinya hehe..

Assalamualaikum ;;)


Hehe. Pagi tadi punya entry terlupa nak bagi salam. OPS ;)) Hmm nothing much to write about. Just pasal budak kecik kat rumah aku tu lah. Sape lagi kalo tidak Khair Rayyan kan. Hmmm. Aritu masa chitchat dengan lisa, ada cerita yang Khair Rayyan da pandai munggah. Dia terkejut. So di sini aku sertakan bukti (perlu ek bagi bukti kat besan?? HAHAHA)


Hari hari pas balik umah, aku akan letakkan dia kat atas toto di bawah ni lah. Semenjak dia makin aktif ni, toto tu tak pernah bersimpan. Biyo aje gitu. Kalo ada orang datang pon tak koser dah nak sorok2 toto tu. Keselamatan anak lebih penting hihi. (i'm thinking to buy play mat for my baby. tp mostly MAHAL lah!!)



Kesian Khair Rayyan mainan dia pon aku letak dalam raga bodo2 je (raga yang dapat sekali dengan hamper. Kan melambak dapat hamper masa dia lahir dulu). Nanti la mama beli raga comel2 dan material yang selamat untuk kamu ye anak ;;) Actually mainan dia tak muat pon semua dalam bakul tu. Selebihnya aku campak dalam paperbag je HAHA. Adoiyai. Baju2 newborn yang dah ketat sendat pon aku campak dalam paperbag jugak. Belom beli lagi bekas yang proper. Patutnya kena simpan & labelling elok2 untuk anak seterusnya kan. Takkan nak buang. Baju baby bukan murah2 weh.



Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

3 comments:

  1. baju lama dah hampir penuh satu storagebox.. mmg dah kena simpan
    kalau tak baju sedia ada takde tmpt nak letak
    mainan pun mcm dah melambak-lambak
    tp aku tetap degil
    ada je mainan baru aku bawak balik
    biasalah mak..

    ReplyDelete
  2. N prefer toto dr playmate yunk..cz toto nmpk lg comfy...slamat bkemas rayyan..

    ReplyDelete
  3. oo mak tekejut nama aku jadi tajuk entry plak hahhaa. okey2 dah caya...haha comel je tgk die tgh munggah2 tuh...Imani nanti belaja munggah gak ekkk lawan Habang Rayyan..hahahha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha