Thursday, July 21, 2011

Living Room Inspiration

Ok lepas berangan dapur, kita berangan living room pulak. Living room penting gak. Sebab sini la tempat melepak bersantai2 kan. Dan jugak tempat tetamu duduk. Lain ar umah ko beso kan so bleh asingkan living hall family dengan tetamu. Wuaaa nanges. Bestnyaaa kalo dapat T___T


Untuk living room, aku nak bercirikan puteh jugak (tp time beli barang karang abes semua color ada dah ngalahkan pesta warna diwali tu ;)) ). Lepas tu nak LESS FURNITURE. Yelah ada anak kan? Kalo byk furniture cari nahas la ko. Melainkan anak ko sangat baik dan behave. Mungkin perlu umpan PS3 untuk menjadikan dia 'behave' HAHA.

SOURCE: GOOGLE IMAGES

SUKA. Nampak bersih kemas dan tenang kepala otak. Ruang kecil tapi nampak besar sbb minimizekan furniture

SUKA JUGAK. Tapi nak tukar carpet tu kpd warna lain. Grey kot. Sofa plak nak tuka jadi kaler greyish brown gitu.

I love the modern chandelier (camni ke eja? HAHA)

Pergh kalo dapat ni memang best bangat lah!! But I'll remove the coffe table. Senang anak nak berlari. HAHA

Perghh sofiskated gila noks

HEART IT. BESTNYAAA. NAK NAK NAK. Kecuali carpet zibra tu tak nak.

Yg ni aku suka lampu kat plaster syiling tu (bukan duit syiling HAHA) tp kalo nak buat kena rumah yg tinggi sket sbb plaster syiling tu makan ruang jugak. WUAH I NAK SGT2 LAMPU MCM TU. DIA KAT DALAM.

Mana tahu dapat realisasi kannya. InsyaAllah ;;)


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

  1. gaya moden mmg tgh in sekarang ni.. mix n match pun ok kan.. kalaulah banyak duit, sekejap jer boleh deco2 ni.. hihihi..

    ReplyDelete
  2. huhu...BLACK & WHITE..tu theme uma kami nti...weee...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha