Tuesday, July 26, 2011

mari membaca!

Orang kata amalan membaca ni kena terapkan dari kecik. Ewahh banyak bebel ek ko ciare?? Tampa nak?? ;)) Gaya cakap macam rajen membaca je mama Khair Rayyan ni. Well, I like to read. Tp certain books jelah noks. Buku apa? Biar lah rahsia. Hehe




Dah dibentangkan buku depan mata, dia sibuk main apetah, sabo je anak mama ni. Boleh concerntrate tak time baca tu anakku?? ;;)




Pastu main pon taknak, nak turun dari baby chair. Nak duk atas riba papa. Heee macam2 lah kamu ni darling ;))

p/s: Budak ni dah banyak parut sekarang. tersembam sana tersembam sini,
terhantuk sana terhantuk sini. lebam sana lebam sini. dan terbaru, terhantuk
sampai berdarah okeyyyy! aduhhhh, ranap hati mama tgk luka2 kamu :((


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

6 comments:

  1. rafique pun asyek terhantuk gak skrg nih..lasak tak hengat..seb baik tak pernah berdarah lg..kalau tak, mesti mak dia yang dah nanges dulu..

    ReplyDelete
  2. ala mama ade parut2 baru la macho br la anak lelaki mama.
    kalo bersih je muke x ganaz la

    ReplyDelete
  3. a ah..same la kite..asik la die duk main ligat2 je...alih nangis..tersembam lah.terhantuk la..cian kan..mate mama nye nak kene mengikut je bontot anak tu gerak ke mane..haha

    ReplyDelete
  4. deena: tu la..kesian anak..tp now da stabil sket kurang la hantuk sana sini :p

    BE: :)

    ET: tu lah..rinduuu :P

    seli: alaaa br nak train anak jd mamat korean yg sgt cantek.hihi

    @naazli: kan? tp nak wat camne...time ni la dia nak belajar...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha