Thursday, July 21, 2011

Master Bathroom Inspirations

Ok jom teruskan angan2 kita. Lepas berangan dapur dengan living room, kita berangan pasal master bathroom pulak. Penting hokayyy. Bagi aku penting mahukan tandas tang selesa sebab kat tandas lah nak membersihkan diri lepas seharian penat di opis bukan? So toilet perlu lah best.


Actually tak adalah nak best sangat. Sbb BEST means costly la kan. Adalah tidak mampu. Namun, duit tak membataskan kemahuan kita. Boleh cari yang berbaloi. Dan impian saya adalah mempunyai bilik air yg berbathtub. Bath tub sebenarnya boleh dibeli yang 2nd hand tau. Biasalah yang baru mesti mahal punya noks. MK pon dah setuju. We'll having a bath tub in our bilik air nanti. Tenkiu papa *muah* eh tetiba ;))


So lets check it out. Bathroom inspirations from GOOGLE IMAGES ;;)


Kemas dan tak serabut. I like it hihi

Cantik but i'll minimize the accesories kot hee

Wuah ni dah ala2 bilik spa ni. hehe

Cantik tapi tak nak warna purple dgn kuning. White is better

Nak yang niiii. Tp xmo la lampu cantik tu. Simple udah le. hehe

Dan aku rasa ni paling best tul x?

Comel bangat!

Cantek jugak ma!!

Adoiiii susah rupanya nak buat keputusan untuk mendeko2 rumah kan? Hmmm..... Tak sabar nak merealisasikan mimpi. Bilakah akan....



Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

4 comments:

  1. cantik..agak2 penat sgt balik keje, mandi smbil tdo je dlm bilik air...hehe

    ReplyDelete
  2. mmg cantik :) teringin juga nak mendeko2 rmh ni, tapi x tahu bila hajat akan kesampaian huhu

    ReplyDelete
  3. bestnyer kalau balik keje penat, boleh berendam lam bath tub ngan air suam2 kuku...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha