Wednesday, July 13, 2011

Minum petang di restoran otak otak, Tropicana City =)

Tropicana City ke Tropicana Mall eh uols? Hukhuk. Anyway, belasah jelah ek. Kalo salah bagi informasi SORRY ek ;)) Nama kedai ni pon tak berapa ingat. Tapi rasa2nya Restaurant Otak Otak. Sekadar minum petang aje. Ni rasanya kisah few weeks ago ni. Aku just ikut MK wat keje dia. Then pas siap keje boring tatau nak buat apa. So, terjah lah Tropicana City. 1st tau I datang sini. Sedikit jakun. Hehe. Selama hari ni dok lalu LDP nampak tapi tak ada rasa nak pegi, so aritu, 1st time datang. Cuti2 mata window2 shopping dan TERshopping sikit ;))


Anak dengan bapak sama serius je muka. Bleh tak senyum siket noks?? HUHU

Bapak dengan anak sama2 pejam mata. Mulut lak wat aksi apetah. Apehal uols berdua ni? Nak boikot mama ke ape? Huhu

Haha kesiannya setokin anak mama itam ;))

Pemandangan dalam restaurant. Serba klasik dan antik

Dah pegi kedai otak2 harus lah cuba otak2 kan. Ni otak2 udang. Sedap weh... Masa taip ni rasa merembes air lioq

Honestly, ni roti jala+kari ayam tersedap aku penah makan. SEDAPNYAAAA

Dan ofkos, teh tarik la untuk minum petang. Hihii.

Tapi untuk kategori minum petang mahal jugak la kot. MK amek noodles apetah dengan air apple kot. Total RM25. RM25 untuk MINUM PETANG. Berbaloi ke tidak? Fikir2kan..... Mujur sedap so tak ada berkira sangat harga tu. Huhu. Bukan selalu mencuba kan :D


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

5 comments:

  1. GULP! RM25 untuk minum petang sahaja? Tapi serius restoran dia cambes. Dahlah ada basikal atas kepala. Ada chance tak tengah minum2 sekali basikal tu tumbang atas kepala? :p

    ReplyDelete
  2. sekali sekala xpe laaa..jgn selalu udah laaa..mau en hubby pokai nnt

    ReplyDelete
  3. cedapnye otak2..dh lama BE x mamam.. (^_^)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha