Thursday, July 28, 2011

Pergi klinik utk checkup HFMD

(masyaAllah, ade draft entry yg x publish rupanya. ni cite bulan lepas ni. layan jela ek)


Setelah neseri meng-called dan beritahu untuk pickup anak (selepas detect ada beberapa bintik di kaki tangan dia) petangnya pas Solat Jumaat papanya Khair Rayyan kami bergegas ke klinik. My friend, Lea pon join skali sbb few hours lepas Khair Rayyan balik, anaknya si Azib Lutfan pula kena balik. Ade bintik2 jugak. Wuahh horrorrr. Kejap bebeno jangkitnya.




Dalam pukul 3 macam tu sampai ke Klinik. Mujur takde orang. Doktor pon keluar kejap sebab gi makan kot. Budak berdua ni plak menten aktif kemain. Tak rope orang sakit ;)) Siap main lawan2 jerit pulak tu. Adehhh




Oh this is the handsome Azib Lutfan tau =) Murah senyuman orangnya. Tak payah agah pon senyum lebar dah. Kalo Khair Rayyan tu kena agah dulu kalo tak dia masam jeeee HAHA




Sejurus balek klinik singgah kedai. Weols semua lapar dah belom lunch padahal dah jam 4 macam tu. Masok anginnnnnnn...




Hero2 kecik yang macam2 peel. Waduh nape Azib Lutfan tengok Khair Rayyan macam nak telannnn aje ;)) HAHAHA tengok tangan and jari anak aku tu. Tembamnyaa!! ;))



Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha