Wednesday, July 20, 2011

renovate kitchen???

Semalam pillowtalk pasal nak beli umah (angan2 dulu. jadikan kenyataan later). Hmm... Dan benda pertama aku terpikir adalah dapur. Bila dah ada rumah sendiri nanti, saya nak dapur yg rasa amannn tenangggg aje. Bleh masak dengan penuh kasih sayang. HAHA. Actually rasa macam dapur tu satu aset la. Mungkin ni sifat2 normal seorang mak mak kot. HAHA. Kalo dulu, ade aku kesah pasal dapur? ;))


Untuk dapur saya nanti, saya mengidamkan warna putih (MK agreed) dan biarlah simple dan tak perlu serabut. Perabot tu bleh cari ikot kemampuan. Nak yg brand mahal2 idak ler kan.

SOURCE: GOOGLE IMAGES

SUKA SUKA!!

BESTNYAAA

LAWAAA, MACAM GAMBA DI ATAS

FALLING IN LOVE!!

BEST LAH WEH

Mulakan dengan inspirasi. Execute, later ;;)


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

6 comments:

  1. BE suka yg 2nd last tu...nice..sedap mata memandang...hehe

    ReplyDelete
  2. wahhh..cantiknya dapur...ok lah tu..pic ni sbgai inspirasi..insyallah satu hari nati dapur nie akan pn ciare miliki k...)

    ReplyDelete
  3. cantik kan??klu dna pun benda first nak renovate dapur dulu..tp ikut kemampuanla..suka gak warna putih ni..tenang jer nak masak..kununnyerla

    ReplyDelete
  4. cantikkkk....hihihi berangan dulu tak per...

    ReplyDelete
  5. best kan kalau dapat kitchen yang lapang..umah skrg, kitchen secoet jer..kalau 2 org masuk dapur, konfem berlaga bontot..huhu

    ReplyDelete
  6. kalau dpt dapur luas mmg heaven
    skrg ni dapur sekangkang kera
    tp boleh lah nak puaskan hati

    *tgh survey cotton frame kitchen mode. rasa macam nak buat sendiri je

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha