Sunday, July 24, 2011

Start the day dengan...

...anak yang yayak ;)) Adoi la Muhammad Khair Rayyan ni. This week dia gigih la yayak kul 6 pagi dan membangunkan mak bapaknya yang tak biasa bangun kul 6 ni ;)) This is new experience lah sepanjang 8 bulan lebih budak ni keluor. Best jugak rupanya bangun kul 6 pagi (alaa aku bese bangun kul 630 takde la lewat mane pon ;)) ) sebab banyak menda bleh buat. Good boy my son ;;)



Today we got so many plans. Plans je la noks. Ntah jadi ke tidak kan. Nama pon plan so tak semestinya jadi. Tapi jika semuanya jadi saya happy. Eventho a bit exhausted (kalo semua plan jadi) tapi saya puas hati.

Ya Allah permudahkanlah urusan urusan hambaMu ini. Amin


p/s: 1 plan dah completed. SILA TERJAH ALAANGGUNBUTIK ye.
Cuci mata dan beli lah ape yg patut. Hehe ;))



2 comments:

  1. yayak pg2...bagus tuu..sihat2..bak kata org tua..

    ReplyDelete
  2. comel la budak tu..huuu teringat en3 cout yg bila ntah..ada taik mata bgambar pun comel juga..hahahaha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha