Monday, July 25, 2011

tutti frutti vs. ayam penyet wong solo

Oleh kerana sekarang musim tutti frutti so aku tak mau ketinggalan. Apa ada dengan tutti frutti sampai ramai bloggers pon nak bergambar dengannya kan? Hebat sangat ke??? :-?


Jawapannya, sangat hebat. Sangat sedap (based on what u choose la kan) BUT PRICEY la sikit kalo makan tang hujung bulan kan? Memang sakit ah poket amek cup kecik tak sampai half almost RM10 hehe. Tapi sebab kempunan sangat, buat buat tak nampak jela balance yang tinggl lepas beli tutti frutti muehehe ;))




Dan mempenyetkan ayam di Wong Solo jugak bukan satu kerugian. Makin pedas, makin sedap. Tambah tambah cili okay? ;)) RM10.90 for this set. Come with a small mineral water (yg cup tu). Not bad. Berbaloi2. Syukur Alhamdulillah ^__^

Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

6 comments:

  1. tutti fruitti tu mahai sangat kan?
    hurm tapi ada satu yogurt ice cream kat gardens sedapp gak.. hehehe

    ayam penyet tu me dah try yg warung wang solo tu tp sbb dah suka yg kat terminal bas cyberjaya.. lagi sedap, ayam lagi besar, cili die pun superb and the best is hanya rm5.50 hahahhaha

    ReplyDelete
  2. tak berjaya lagi nih makan tutti fruti..sob..sob..

    ReplyDelete
  3. motip ciare sebut ayam penyet wong solo not bad saje?

    nape hari tu aku makan aku rasa sedap gilerrrrrrrrrrrrrrrrrr


    nanti g lg la wong solo

    sedappp aahhh aym penyet die tuuu waaaa

    ReplyDelete
  4. ayam penyet wong solo mmg bezzz...kitorg da gi 2x..tp ske amek ayam bakar..hehe

    ReplyDelete
  5. akhirnya..tercapai impian ye..
    baru teringt 1st day gji nk ajak hubby mkn tuti frutty..tp xpegi pulak

    ReplyDelete
  6. Makan set wong solo tu dengan emping then cicah kicap pedas die tu kan...walaweh mantop!

    Tuti fruttitu dah ramai sgt blogger tunjuk..terliur okey mak yong ni..huhuhu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha