Monday, August 22, 2011

22 Ramadhan is my birthday ^_^

22 Ramadhan


Bismillahirrahmanirrahim.


Pertama sekali, saya nak mengucap selamat hari melahirkan buat Mak saya, 27 tahun yang lepas ^__^ Terima kasih mak sebab melahirkan adik ke dunia ini dalam keadaan selamat dan sempurna. Walapon tak ada sempurna mana pon ;;)


Setelah ada pengalaman melahirkan, aku rasa, birthday wishes WAJIB diucapkan kpd ibu yang melahirkan jugak. Tanpa penat lelah dia bertarung nyawa hidup atau mati, tak wujud lah anak2 ke dunia fana ini. TERIMA KASIH MAK. Raya nanti kita jumpa ek... :-s Sedih lak rasa.




Husband I malam tadi wish kat dalam FB, boleh? ;)) Sebabnya I dah tido kul 10 lebih lagi. Hehe. Soo not romantic kan? Kosser la nak jaga sampai kul 12 semata-mata utk dapat live wishes. Yang penting pagi tadi masa sahur da dapat kisses wishes da ;)) Tapi tak ada adiah bole? T___T Hiks


Bangun tido pon dapat banyak gila SMS from family and friends. Comel okay wishes uols ;;) Tenkiuuuuu. Ucapan kat FB pon banyak gila jugak. Tenkiu tau uols. Love yaaa :x


I'M NOW OFFICIALLY 27 YEARS OLD ^___^


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

5 comments:

  1. happy birthday sis!! semoga terus dimurahkan rezeki & bahagia selalu..

    ReplyDelete
  2. ciare hepi besday!
    nak wish ko kat fb td tp xlehh, takutt kantoi ngn bos

    hepi besday ciare hepi besday ciareeeee

    ReplyDelete
  3. hepi birthday kak..may god bless u..

    ReplyDelete
  4. very hepy besday n hopefully today is ur bestday...kak,nk wish lg skali even kt fb da wish td..hahaha...

    ReplyDelete
  5. happy besday ciare... kembar tarikh lahir ngan harraz :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha