Wednesday, August 3, 2011

♥ 3 ♥

Kalo dulu, berdua lebih baik. Tapi skrg bertiga laaagiiiiiiii baikkkkkkkkkkk :x Erm kalo berempat berlima berenam nanti.... Of kos bertambah baik ;))




Aku suka gambar ni. Nampak macam biasa. Tapi ada maksud tersirat. Kalo dulu keluar berdua je kan. Now bila dah bertiga, semuanya ada tiga. Hehe. Macam comel jek ;))


OK frankly speaking, aku takde idea sebenarnya ni. Hehe. Nak cerita pasal lauk pauk ramadhan, takot iman aku yang luntur nanti. Huhu. Anyway berbuka harini tak payah masak dah. MK cakap tak payah masak hari hari. Dia kata lagi, masak jer banyak2 sekaligus pastu panaskan je sampai 2,3 hari. Bole? Kretip sungguh la laki aku ni. Jadi malam tadi, aku masak sup ayam seperiuk beso. Banyak wooo. Tapi lepas aku siap masak, MK makan sekali, sahur tadi dia hirup sup bermangkuk2... Ate tinggal sikit jelah ;)) Cukup untuk berbuka ni jer karang. Sahur besok kompom kena masak lain punya. Aduhaiii... suami... suami... Suami I tu penggemar sup ye. Kalo gini seperiuk beso tak cukup la papa oii, kena masak sekawah ni :D


Ops tercerita pasal makanan pulak. Hehe. Bye! (tamat tiba2)


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha