Thursday, August 11, 2011

4am

Alhamdulillah harini sahur jugak. Thanks to anak sebab menjadi alarm terbaik mama papa T____T huhu. Kul 4am lagi dah bangun, which is abnormal haha. Biasanya kami bersahur kul5. Takpelah awal sejam je kott. Hopefully kepala aku tak weng weng arini ;))


Anak bangun jam 4 am. Aku raba2 tempat tido dia, tapi dia takde. Rupanya dia sedang duduk kat area lutut aku dan bernyanyi 'Ateh Ateh Ateh' haha. Tak lama pastu batuk batuk pulak. Kendiannya, muntahhhh. Uhuks. Maka masam lah bau muntah kat tempat tidoq.


Trus rasa hangin pastu marah anak. Gila ek Mak marah anak umur 8 bulan? Gila apa. Sah sah budak tu belom paham apa apa.


Guilty.


Terus gerak MK suh dia take over anak. I mula la sensitip tengok anak tercebik2 kena marah. Sorry anak mama. Wuuwuu.


Cium2 anak tanda maaf (drama sungguhlah pagi2 ni ;)) )


So kul 4.30am da makan. Agak2 arini akan lapar awal tak sebab makan awal? Anyways, menu berbuka yg bakal aku masterchefkan arini adalah Laksa Sarawak. Hopefully menjadi lah. Wahaaaa!! Motip pagi2 da cakap pasal menu berbuka ;p


Jangan cakap menu berbuka for today, malah, menu berbuka untuk besok lusa tulat aku dah decide dah. Jadi dengan tak aje =))


p/s: Maka adalah fening sebab tak tido since 4am +____+



- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha