Monday, August 1, 2011

500

1st Ramadhan ;;)


Agak mendatar dan gloomy sebab terperuk kat rumah dengan si bayi tak sihat. Tekak aku plak makin sakit ni. Tapi I pose nyahhh. Takkan tekak sakit nak buat alasan nak berbuka kan. Itu sooo childish la. Kalo masa aku darjah 3 dulu bleh kot buat asalan gitu. Muehehe ;))


Kami anak beranak pon sama2 tak sihat. Tapi bese lah, suami menten keje. Dia tu kalo demam pon, macam tak demam aku tengok. Ni gara2 hujung minggu yang terlalu pack lah ni. Start dari jumaat malam sabtu sampai ahad malam ni semalam, kami dok umah sebab nak tido mandi solat jer. Time lain semua keluar. Keluar pon bukan saja2. Ade motip okey ;;)



Wuah diam tak diam dah 500 ek followers blog ni. Hmmm, tapi tak penah pulak tengok current online readers tu sebanyak 500 orang serentak heeeheee :D Paling ramai readers dalam satu satu masa aku penah tengok adalah sebanyak 25 orang. Tapi tak sempatttt nak capture screen. Uhuk Uhuk :-s


Oklah sekian saja laporan dari bilik berita. I nak solat dan mengaji sementara si kecik tido. Tadi masa dia jaga tak sempat buat apa. Asik menjerit je. Sebab sukar nak bernafas kot. Idung sumbat. Cian anak mama T_____T


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

3 comments:

  1. deena: TQ aunty..hmm dia sihat da..tp selsema teruk gak lg

    nieyzha: xde la ramai sgt...org lain ade 18000 follower lg ramai..pengsannn ~~~ :P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha