Thursday, August 18, 2011

Anakku sakit..

18 Ramadhan


Dugaan. Cobaan. Cabaran. Merujuk tajuk entry di atas, anakku sakit............. Hmm, memang dari last week dia selsema sampai meleleh leleh ingus. Then datang batuk pulak. Ni cuti Nuzul Quran semalam, demam pulak on off. Aku suspect dia demam sebab nak tumbuh gigi lagi. Sebab dia suka main2 lidah kat gusi atas dia tu. Demam ok lagi, tapi batuknya...................masyaAllah............T_____T


Last skali pukul 2 sama2 la nangis dengan anak T_____T (pastu kena marah dengan MK sebab nangis T___T) Sbb dia batuk + jerit + menangis tapi TAK ADA SUARA. Bleh bayangkan tak kesedihan aku???


Gambar selingan

Anak mama, get well soon. Harini aku nak cuba dapatkan ubat kat Homeopathy pulak (betul ke eja gitu?). Hopefully ada kesan la. Sedih la macam ni. Tak ada mood nak buat apa2 sebab anak sakit. Nak sahur pon tak ada mood. Now terasa lapar gila sebab tadi makan tak seberapa. Anak oh anak! Get well soon tau! Nanti mama beli baju raya kalo cepat sembuh (rasuah mcm ni ok x?)


Until then, bye. No mood no mood. Arghhh!



Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

8 comments:

  1. ciare, ritu rayyan pun selsema ngan batok teruk, makan ubat dah puas dah last2 me try petua tradisional..
    sapu kunyit kat batang idong die, malam amek kapur ngan limau purut sapu kat dada then pagi2 sebelum me gosok gigi or makan, me makan kurma then guna ibu jari calit sikit kat lelangit (kira air liur ibu+kurma) pastu bg rayyan nyonyot sket sambil tu selawat ngan niat supaya anak sihat, alhamdulillah dah ilang dah selsema ngan batok tu

    ReplyDelete
  2. ciannya... paham sgt perasaan seorg ibu kalu anak sakit.
    rayyan saya pn penah demam & batuk

    ReplyDelete
  3. get well soon rayyan..

    tu rasuah mak anak buleh laa...=P

    ReplyDelete
  4. kalau rajin, g la klinik kat persiaran diplomatik kat putrajaya... klinik tu memang bagus... ramai kengkawan suggestkan ke situ.. da member anak dia batuk hilang jap ja, sentiasa kena batuk, bila pegi klinik tu, trus baik... klinik tu nama klinik an-nur.

    klinik tu cawangan dari hosp pakar an-nur, bangi..

    ReplyDelete
  5. get well so0n khair rayyan..cuace pon iye gak yg wat dak2 jd batok cmnie...

    ReplyDelete
  6. Get well soon sayang. Samalah dengan Kakal semalam pun demam. Batuk kokol tu jgn cakap la. Kesian betul dengar.

    ReplyDelete
  7. motip tajuk entry sama ngn aku pastu sakit pon sama pastu aku pon kne marah ngn edy pasal nanges tgk anak sait.sdih nokkk

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha