Wednesday, August 3, 2011

baby tee untuk anak2 para blogger mom =)

Assalamualaikum semua. Wuahh macik ciare dah lemak longlai dah ni. Nak bercakap dengan opismate pon tak larat dah. Tinggal lah secebis tenaga ni lagi untuk mengupdate belog ;)) Cewah ayat puitis kononnye, puiiiii :D


Lebih kurang 3 bulan yang lepas ketika Khair Rayyan berumur sekitar 5 bulan, aku ada menempah baby tee (tshirt la senang cite ;)) ) untuk Khair Rayyan. Ni sempena bloggers yang anaknya lebih kurang umur sama laa. Pendek kata, bloggers yang mula kenal2 semenjak dari zaman nak buat persiapan nak kawen, pastu kawen, lepas tu sorang demi sorang pregnant, then sorang demi sorang bersalin, pastu skrg masing2 mengendong anak. Kiranya, sangat touching sebab baca blog mereka dari awal, dan bertukar2 pendapat, skrg masing2 dah menyandang status yang sama iaitu EMAK. Jadi, tereksaited untuk bersama2 memboreakan anak masing2 dengan baju yang sama. Didesignkan oleh Yaya dan printing diuruskan oleh Onniey. Thanks kpd kamu berdua. Tanpa korang, tak terhasil lah baby tee untuk anak anak kita ni... ^___^ oh tak lupa jugak pada ibu cha (dayu) yang menguruskan susah2 je mengumpulkan emak2 yang berminat utk buat baju ni ;;)


Pandangan depan

zoom

nametag ;;)

Yeay!!

Weekend ni balik ganu kompommmm aku sarung baju ni. Balik umah malam ni aku nak basuh cepat2. Hehe ;)) SEMANGAT SESAMA BLOGGER DISALURKAN KPD ANAK ;)) Lepas ni kami nak buat baju untuk 1 family pulak. Emak, bapa & anak :x



Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

6 comments:

  1. cantekkan...ye, nak baju satu family...lalala...

    ReplyDelete
  2. sarung jgn tak sarung
    amik gmbr rayyan bergaya ngan baby tee dia..
    waaahhh... bestnya
    siap gak akhirnya baju ni

    ReplyDelete
  3. cpt2 tempah yg 1 family..x saba..

    ReplyDelete
  4. luvlikethis: jap lg sampai ler tu :)

    zaza: tu lah nye, kalo dpt 1 fmly mmg memborea la jawapannya :P

    dayu: thanks to dayu jgk sbb uruskan semua hal2 peng-orderan :) tulah xsabar nak sarung kt anak n pose ni ;)

    N: sabaqqqq design pon xkuor lg ni :P

    ReplyDelete
  5. Salam ciare. Akk berminatlah nak tempah bju ni. Mcm mana caranye ek. Ank akk 2thn. Hope ciare boleh tlg ye

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha