Sunday, August 14, 2011

Cap ibu dan anak

Bravo! Ada 2 entri pada hari Ahad. Sesuatu yang mentakjubkan okeh? Bukan senang nak saksikan kejadian ni. Sila tepuk tangan please ;)) Anyway, sedang menunggu anak bangun tidur, agar boleh dimandikan dan boleh disiapkan dan kemudiannya bergerak lah kami ke destinasi berbuka. Acara berbuka anjuran kompeni tempat I bekerja. TQ BOS :)


Nak tau di mana? Tunggu la I update entry later okeh ;;) Namun, jika ada yang terserempak, sila hye hye. Eceh gila glamour pulak minah ni. Tampa nak? :D


Benci dengan jerawat bertalu talu kat dagu aku? Benciiiii. Apesal hah???

This is us. My little son was wearing baby tee My Mommy is a HOT Blogger Mom. Adeh. HOT?? Uhuk uhuk. Terbatuk japs ;)) Hot la ek? Malu seh kalo ada orang baca apa tertulis kat baju anak then lepas tu orang tu tengok MAKnya untuk mengecheck HOT KE MOM budak ni?? Skali tengok maknye, hampehhh.. Gila kusut masai =))



Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha