Tuesday, August 2, 2011

Happy faces of my little Khair Rayyan ♥♥♥♥

BUDAK BERTUAH HARI INI ;;) Nape panggil budak bertuah? Sebab dia memang bertuah harini. Syukur Alhamdulillah. Rezeki Khair Rayyan pada 2 Ramadhan. Hehe. Keranaaaaaaa, anak bertuah saya menang contest INI. SILA LAH TERJAH. TQ yer mama irfan :)


Amboiii sukanyaaa orang agah diaaa. Hihi. Terbahak2 gelak masa ni.

Bukan main lebor sengihnya. HAHA. selebar pipi mama ;))

Ni kes kacau mama lipat kain lah ni. Terus mama dera duduk dalam bakul. Tapi dia suka je hihi

Main jelir2 lidah pulak....gigit nak? aummm ;))

Aku hantar keempat2 gambar di atas ni untuk join contest tu. Tak sangka menang uols. Kalo aku jadi juri pon bleh dapat migrain tahu? Sebab tu la contest aku buat baru2 ni aku guna konsep lucky draw je. Tak ada rasa bersalah sangat. Anyway congrats to reen sebab menang contest tu ;)

Gambar yg dipertaruhkan masa join aritu ;)

Sekian saja. Adoi... Lemah haih petang2 ni. Besok kena pastikan bangun sahur. Kalo tak., lembik laaa jawapannya. Adoiyaiii


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

8 comments:

  1. comel la khair..patut la memang contest..gigi pun dah tumbuh 2 batang..so cutee..

    ReplyDelete
  2. hehe...gigi susu tumbuh! comel. Aisy skrg da sethun 7 bulan. gigi baru nk masuk 7 btg. aishh...lmbt tumbuh gigi.

    ReplyDelete
  3. alolo..comelnya dia..meh cini kaka ciu cikit...muax..muax...besar2 mesti kacak ni.hehe..ada gg dah tumbuh 2 batang..pasni belajar gigit jari mak tau.hehe =)

    ReplyDelete
  4. mmg comel dan sangat layak untuk menang :)

    ReplyDelete
  5. Aku pas ko taq kemain laju wat, pastu ank nanggis, pastu trus lupa nk joint...huhuhuhu...tahniah rayyan...

    ReplyDelete
  6. wah3...bangganya kat anak sdara makteh ni...

    ReplyDelete
  7. comelnya dia.. dah ada gg lak tu ;)

    ReplyDelete
  8. norhaizan: gigi yg mcm malu2 nak nampak :P

    mommy aisy: wuaaa da byk da gigi diaaa :D

    cikHaniBhulat: dia tak gigit jari mama tp dia gigit benda lain..HUHU T__T

    princess solehah: Terima kasih :)

    madam lee/nana: tu ler, jenuh aku tggu entry ko kot..sampai ke sudah yilekkk

    makteh: hehehe...rayyan rindu mateh & aqwa :)

    nureasy: 2 gigi susu ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha