Thursday, August 11, 2011

Hijau




Pada suatu kejadian, di sebuah shopping complex bersama rakan.



Rakan: ciareeeee, cantek tak wane ijau ni? cantek kannn? eeee saya tak ada baju hijau laaa.. nak belii nak beliii


Kemudian dia mengexpresskan beberapa kali lagi betapa seronoknya beliau menjumpai sebuah blouse hijau yang cantek kerana belom mempunyai baju hijau.


Aku rasa lain macam...


Orang2 yg mendengar ayat "saya tak ada baju hijau lagi" tu turut memandang2. Hmm..


Oo ok aku tahu di mana silapnya..



"Oi kak, yang you pakai sekarang tu baju wane ape? hmm? . . . . .  . . . . . ijau kan?"



=))


Adeh...lemah lutut aku dibuatnya. Naseb baek pose kalo tak aku da gelak guling2 da HIHI


;))



Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha