Tuesday, August 2, 2011

Late dinner at Murni SS2 :)

Assalamualaikum semua ;;) Bagaimana dengan hari kedua anda berpuasa? Semua OK kah? For me, agak tak ok sebab...pertama: anak masih tak berapa sihat. kedua: harini terbabas bersahur :-s Adoi laaa. Frankly speaking, hidup agak tunggang langgang akhir2 ni. Hmm.. Bukan nak mengeluh dan tidak bersyukur, I nak ngadu jer kat uols ;))


Ok jom cerita pasal FOOD. Hehe. Ni cerita jumaat lepas. We had our late dinner at Murni SS2. Latenya adalah pukul 1 am. Hoho. Konon nak diet kan? Motip makan banyak??? Menu aku adalah fish and chip, dan MK amek seafood spageti. Rasa sedap tp William's is the best la utk western food. Eh William dah pindah ek kedai dia? Pindah ke mana ek uols? Tau tak :-?


Budak yang terpaksa dirasuah ikan. Mujur dia suka. Aku bagi bahagian yg lembut jerla.

Honeydew juice for me

Lily special for him. Gambo makanan tak sempat snap SORRY

Laksa serawak
 
Dan di atas laksa srwak ;;) Tak dijual di Murni SS2 okay? Sebab ni opismate I yang buat. Cik Haziqah yang pandai masak ni. Hehe. Langsung aku teringat2 rasa laksa srwak ni. Sumpah sedappp. Wuahhh mak teringinnn. Mengidam niii.. Huhu....


Oh, masa ni weols late dinner sebab sebelum tu pegi SOGO. Konon nak grab petpet murah. Skali dah out of stock daaa. Cashier tu kata, kul 3.30pm lagi da abes. And we were there at 11pm. Sogo dah nak tutup tapi motip orang masih ramai??? Hihi.


So next entry adalah mengenai SOGO Membersales & Parenthood Expo at Midvalley. Tapi kan, aku tak tangkap apa2 gamba kat sogo and midvalley, camne nak story?? Takyah la ek ;))


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

9 comments:

  1. william dah masuk kedai dlm bangunan..dgr citer area yg bdekatan juga..hr tu cari gak tp xjmpa..
    rayyan masih demam lg?

    ReplyDelete
  2. u gi gak eh sogo? hehee kalau tau leh berjumpee...

    ReplyDelete
  3. Teringat2 ais ribena longan dier....nak roti hawai jugak ka murni...nyam nyam..

    ReplyDelete
  4. hi sis.. i'm da one whose ym u last 2wks..yg kje sme ngn amirul falanee tuh..woh0aa..mrh die kang menti0n nme die kt cnie..btw, nice meeting yuuu

    ReplyDelete
  5. kakyen: ooh da masuk bgnan ke? last month ade pegi dia ckp nak move tp lupa nak tanya kt mana. Alhamdulillah rayyan da sihat. cuma selsema byk lg..:(

    juelee: u g sogo bila? i peg sogo 2x..jumaat mlm sabtu tp xdpt apa2..sabtu tghr pegi lg :P hehe

    mrsnageb: kan kan? sedapnyaaa :D

    papa+mummy: ooo i ingat...tp xingat u pakai nickname ape hehe :P

    N: sedapkan?? kite da kirim kat Zie, punyala teringin..HAHA

    ReplyDelete
  6. ohh muni dah bukak kedai kewrr ;p

    ReplyDelete
  7. dd: kan? muni bukak x ajak kita pon pegi launch HAHA

    ReplyDelete
  8. cis baru bace komen dd ngan ko ni :P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha