Tuesday, August 16, 2011

picc buffet

Alkisahnya hujung minggu yang lalu, company tempat aku kerja ada anjurkan sessi berbuka puasa bersama2. Tempatnya adalah di PICC, Putrajaya. Sama macam tahun lepas ;;) Tahun ni datang ke buffet ramadhan picc lagi bersama budak kecik yang sudah berada di luar perut. Dulu dia dalam perut mama. Hikhik ;))


Tema buffet Ramadhan di PICC tahun ni adalah "Suasana Sahara". Maka wajib lah ada nasi Arab yang sedap tuuu. Hihi. Then ada kambing tergolek tu masyaAllah sedapnyaaa. Nanges makan sebab sedap sangat ;))



Gambar makanan tiada. Gambar manusia lagi lah tak ada :-s Adeh... Bukan apa, kami ditimpa musibah waktu ontheway nak ke PICC. So sampai pon lambat. Takada masa nak tangkap2 gambo bagaii kan. Kereta MK rosak masa kami dah memulakan perjalanan dalam 5km macam tu. So balik ke rumah dengan kelajuan 10km/j dan naik kete aku pulak. Udah ler kekasih gelap aku tak ada roadtax tau?? Bertangguh-tangguh bayo, last skali amekkk ko. Main redah ke PICC tanpa roadtax. Kelasssssss. Ko ado? ;)) HAKHAK. Tapi arini kete aku dah ada roadtax dah. Dont worry ;;)


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

  1. Ciare
    esok turn kami pulak iftar kat PICC. hopefully plan menjadi dan anak dara tak buat drama dia dalam tu. ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha