Tuesday, August 30, 2011

Salam Aidilfitri

1 Syawal


Assalamualaikum semua. Apa khabar. To all muslim, saya ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir & batin. Semoga Syawal kali ini membahagiakan anda semua. Puasa da habis, puasa 6 jangan dilupa okey? (ingatan untuk diri sendiri jugak ;;) )


So far, how's your raya? Mine is great. Tak kira di mana kita berada, raya sama je. Tetap meriah. Walaupun ibu kandung jauh di mata, tapi teknologi kan ada?? :)


Tapi rasa magic pulak sebab aku tak melantak banyak raya kali ni. Maybe sebab dah biasa ikat perut dengan PB kot. Haha. Family pon mertua pon dah tegur I kurus sikit. Ehem ;))


Anyway, kepada yang nak memulakan perjalanan tu, berhati2lah okey. Biar keluarga anda sambut anda dengan tangisan gembira dan bukannya kerana tangisan sedih.


Okey sekian saja. Assalamualaikum ;;)



- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

  1. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI CIARE.. MAAF ZAHIR DAN BATIN

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha