Wednesday, August 24, 2011

Sian anak kena buli oleh papanye. Huhu

24 Ramadhan


Assalamualaikum semua. Lebih kurang lagi 6 hari Syawal nak menjelang. Tapi aku masih belom ada mood Syawal lagi. Aku cakap kat MK "mood raya tak datang lagi la syg. camne ni. tak feel la". Pastu ko tau dia balas apa?? Katanya "syg tak feel pon shopping da dekat 3-4 kali, kalo ada feel camne agaknya"..... Wuahhhh I murka okey??? HAHAHAHA =)) Dah la cakap tanpa perasaan, Mak sentap tauuuuuu. Huhu. Tapi serius, aku shopping sebab shopping tu profesion aku ;)) Bukan sebab nak raya pon. Mak anytime kott bleh shopping. Kuang Kuang :D


Ok jom  bercerita pasal seorang bapa yang membuli anaknya. MK kan, suka wat aksi pelik2 kat Khair Rayyan tahu? Kalo kat umah, adeeee je benda dia nak kacau anak. Elok2 aje anak tu diam, terus menangis. Tension tahu?? Tapi bila tengok, kelakar okay cara pembulian dia. Contohnya time elok anaknya baring gitu, dia nak pegi silangkan kaki budak tu, marah la kawan. Pastu kalo budak tu elok tengah main, dia rebut pulak mainan kat tangan budak tu. Adehh. Geram wehh! Time anak tengah tido dia gomol2 pulak sampai terjaga. Ayoyo ammaa appaaa! Rasa nak tampa okey papanya. Murka tahu? ;))


Dan kat bawah ni pulak, cara pembulian yang terbaru.



Masukkan kaki anak ke lubang celah stereng tu. Kelas tak? Ko hado? Takde kan? Please don't do this to your baby please. Kesian baby T____T



Anak pulak seakan enjoy di situ. Tapi last skali menangis la sebab da lenguh pegang stereng tu lelama. Hukhuk.


Oh harini Khair Rayyan dah ada 4 batang gigi. 2 di atas, 2 di bawah. Lupa nak tangkap gambo gigi atas dia ;;)


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

7 comments:

  1. ciare kelakanyee!!! :D
    aku terhiburrrrr

    ReplyDelete
  2. ciare... x pe nok... baby boyy.. harus lasak2 nok dan harus dibuli2... akak pun selalu kacau niya..nak dia jadi tough2 sikit... bahahah

    ReplyDelete
  3. kena buli eh.. tapi nampak comel ok bila Rayyan pegang stereng tu.. nmpk macho.. hihihi

    ReplyDelete
  4. waahh takutnye edy terbaca blog ni pastu buli anak perempuan dia mcm ni jugak..tp comel gile rayyan duk gitu hakhakkk

    ReplyDelete
  5. hihi..cute la plak cre pembulian nie.. tp klo yg bab msokkn ank kt celah stering tu,rse nak try..tp muat ke peha montok Rayyan kite nk sumbat celah tuh..?kuang..kuang...

    ReplyDelete
  6. ciare rambut rayyan ni kirenye berpusar sakan gak eh kat blakang? ke aku salah tgk?

    ReplyDelete
  7. hahaha comel giller layyan.
    soping profesion ye. sy pon xabih soping la dh nk kene blk kpg blk raya nnt sambung soping ek

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha