Monday, August 8, 2011

Susu Halib's (500g)

Bismillahirrahmanirrahim ;;)


Assalamualaikum =)


Korang penah dengar tak pasal Susu Halib's? Haaa kalo tak pernah, sila2 lah pernah yeee. Hehe. Meh I nak kabo ;)) Ok kepada sesiapa yang ada anak berumur setahun dan ke atas, sangat sesuailaaaa kiranya mencuba susu ni. Sangat penuh khasiat tahu? Kenapa? Sebab ianya mengandungi Raisins, Dates, Seaweed calcium & L-lysine. Apakemendenya ini? Sila rujuk info di bawah ok ;;)

Raisins
According to experts in child development, raisins have a lot of nutients, fiber, antioxidants, vitamins and calcium are essential nutrients for the body. Raisin also has a sugar content of the original fruit. They provide energy kolsisten to children. The study also found rich in potassium and low in sodium to help reduce high blood pressure.

Date
Dates is a plant known in scientific language as Phonex dactylifera. Membuktikkan scientific study dates of iron-rich element calcium. Children are dikalakkan eating dates as it helps in the process of growth and the formation of the minds of children.

Seaweed calcium
Seaweed Calsium extracted from seaweed which is the simplest organic calcium absorbed by the body. It is a good source of calcium and calcium berbandingsumber effective for the other body.

L-lysine
L-lysine, an amino acid that can not be produced by the body. It is needed by the body as it helps in the absorption of calcium.

Sila click gamba di atas untuk details

Perhatian: Untuk kanak kanak setahun ke atas SAHAJA ;;)


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

  1. utk ibu mengandung agak2 bole x?rasa umor lebih dari setahun kot muahaha

    ReplyDelete
  2. sesuai juga untuk ibu mengandug kerana kandungan kismis n kurma tue sesuai untuk baby....bagi bayi yang kurg dr setahun sesuai juga mengambil susu ini cuma perlu kurngkan sukatan dan jd kn ia cair seperti susu ibu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

Kalau saya TAK balas komen anda, jangan marah ek. I'll try to reply your comments asap!

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha