Wednesday, August 17, 2011

Taknak buat wordless wednesday huhu

17 Ramadhan


Assalamualaikum semua ;;) Wuahhh bestnyaaaa relax relax kat rumah. Bersyukur jadi warga Selangor sebab harini cuti. Muehehe. Syukur jugak jadi warga Selangor sebab bil air free tiap bulan ;)) Erm sorry this is not a wordless wednesday okay. Rasa tak lengkap hidup kalo tak membebel. KAHKAH.


This morning about 4am macam tu kami keluar untuk bersahur. Sahur kat McD Tmn Equine aje pun. Sementelahkan cuti apa lagi kan. Jalan jeee. MK pon cuti gak sebab PJ oso Selangor. Kalo asben keje KL sangap ek kena duk umah berdua dengan anak je arini. Huhu


Tapi, cuti cuti pon my husband still ada job. Arini ada 2 job. Boleh lah, rezeki bulan Ramadhan. Untuk cover2 expenses kan. Jadi laaa dari tak ada langsung. Alhamdulillah :)


Sila abaikan kesemakan rumah. Penuh bantal sebab taknak budak ni terhantuk. Ntah bila nak beli pagar play yard tu ntah la. Gila mahal hok tu. Yang terpakai pon almost 300. Yg baru mau la 600 kot. Hmmm

Gambar di atas adalah gambar sebelum pergi berbuka di picc aritu. Mulanya nak pakaikan kasut kat si kecik tu. Budak tu memang susah nak pakai kasut tau. Tapi da lama tak cuba pakaikan. So saje ar testing. Skali dia tak suka kooo pakai kasut. Adoiii mujur mama beli RM20 je kat Sogo aritu. Kalo 50 hengget, tak ke rugi!! So raya ni, berkaki ayam le kamu ye anak.



Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha